Ontwerp website

Categorie

Website

Branche / activiteit

(sport) fysiotherapie, manuele therapie

Van den Bos heeft voor KBC Haaglanden een website ontwikkeld welke op het gebied van vormgeving, beeld en mogelijkheden een geweldige indruk geeft van de fysiopraktijk. De overzichtelijke indeling en professionele foto's van Wim van der Spiegel geven een fris en duidelijk beeld aan de bezoeker van de website.

De website bevat diverse functionaliteiten zoals een routeplanner, nieuwspagina, afspraakformulier, fotogalerij en een pagina waarop alle specialisten worden voorgesteld. Alles om de bezoeker een zo'n compleet en eerlijk mogelijk beeld te geven van wat KBC Haaglanden voor hen kan betekenen. Uiteraard is de website responsive en daardoor ook op de mobiel prettig te bezoeken.

Links:

KBC Haaglanden over onze samenwerking:
"Willen van den Bos luisterde goed naar onze wensen, dacht mee, communiceerde helder en werkte ruim binnen de planning. Willem is vriendelijk en geduldig en nam ruim de tijd voor onze vragen en verzoeken. KBC Haaglanden Fysiotherapie vond de samenwerking met Willem heel prettig en is ontzettend blij met de website die hij voor ons ontworpen en gebouwd heeft. Dank Willem!" Linda Haverkotte

Deel dit project:

Menu

Contact

Van den Bos - grafisch ontwerpburo

 0174 - 768 003
 info@vandenbosontwerp.nl
  
       's-Gravenzandseweg 1-L
 2681 RJ  Monster
 

 

Willem
Persoonlijk advies?
bel Willem  0174 - 768 003