Ontwerp logo en huisstijl

Categorie

Logo en huisstijl

Branche / activiteit

Zakelijke dienstverlening, financieel manager, bedrijfsoptimalisatie, personeel en organisatie

Rob Passchier ondersteunt ondernemers bij het verbeteren van het bedrijfsresultaat. De juiste verbinding tussen bedrijven en banken en daarmee het creëren van een win-win situaties. Deze interim werkzaamheden zijn door Van den Bos gevangen in een zakelijke vormgeving.

  • De oranje (tijds)lijn staat symbool voor het bedrijfsproces en wordt door het blauwe vlak aangevuld. Dit staat voor een periode van extra kennis en ervaring waarin de lopende bedrijfsprocessen bekeken worden vanuit een ander licht.
    Deze korte of langere periode zet Passchier Interim Management zijn kunde in om het bedrijf nog beter te laten acteren. Of om bedrijven weer gezond maken (turn-around) en houden.
  • Het blauwe vlak staat ook symbool voor het kennisgebied. De letter 'P' is zodanig bewerkt dat begrippen als 'visie' en 'ondersteuning' in abstracte vorm zijn te herleiden.
  • De huisstijl krijgt een professionele/zakelijke uitstraling door de dynamische vorm, moderne schreefletters en de overwegend blauwe kleurstelling met oranje accenten.

Deel dit project:

Menu

Contact

Van den Bos - grafisch ontwerpburo

 0174 - 768 003
 info@vandenbosontwerp.nl
  
       's-Gravenzandseweg 1-L
 2681 RJ  Monster
 

 

Willem
Persoonlijk advies?
bel Willem  0174 - 768 003