Groene uitstraling

Categorie

Logo en huisstijl
Website

Branche / activiteit

Hovenier

Voor Mark van der Kaaij Hoveniers hebben we een nieuw logo, huisstijl en website mogen ontwerpen. Het bedrijf bestaat al jaren en was toe aan een nieuwe uitstraling. Belangrijk hierbij is dat Mark van der Kaaij Hoveniers herkend wordt in vakmanschap en professionaliteit. Behoefte aan online zichtbaarheid was de aanleiding van dit project.

De huisstijl die Van den Bos heeft gemaakt is strak, herkenbaar en prettig toepasbaar. Het beeldmerk is een kader, net als een tuin. In het kader is in dunne lijnen een blad getekend en in het midden opvallend de initialen. De dunne lijnen staan voor het bedenken en uitwerken van een idee, bijvoorbeeld een geweldig tuinontwerp.

Een laagdrempelige, persoonlijke benadering past goed bij Mark van der Kaaij Hoveniers. Deze manier van klantenbenadering is op de website dan ook terug te vinden in de wijze waarop de tekst is geschreven (met complimenten aan Andrea Pronk-De Palm van Social Words) en hoe de website is ingevuld. Het portret van Mark van der Kaaij is direct op de homepage te zien waardoor je in combinatie met de tekst direct een goed beeld krijgt van Mark en zijn werkwijze.

Er is voor een viertal werkzaamheden gebruik gemaakt van icoontjes op de website (grondbouw, straatwerk, houtbouw en onderhoud). Hiermee wordt extra de nadruk gelegd op deze onderwerpen. De icoontjes zijn bewerkt zodat ze perfect passen binnen de huisstijl en op de website.
De website is volledig responsive en daardoor ontzettend prettig vanaf de mobiel te bedienen. Hierdoor wordt de drempel voor eventuele klanten om contact op te nemen nog meer verlaagd.

Nu de huisstijl is toegepast op de website, het drukwerk, bedrijfswagens en reclamebordjes heeft Mark van der Kaaij Hoveniers voor jaren een geweldige bedrijfsuitstraling.

Deel dit project:

Menu

Contact

Van den Bos - grafisch ontwerpburo

 0174 - 768 003
 info@vandenbosontwerp.nl
  
       's-Gravenzandseweg 1-L
 2681 RJ  Monster
 

 

Willem
Persoonlijk advies?
bel Willem  0174 - 768 003