Frisse technische huisstijl i4services

Categorie

Logo en huisstijl
Reclame en drukwerk

Branche / activiteit

zorg, research & development en vastgoed

Het logo ontwerp voor i4services is uitgevoerd op basis van belangrijke kernwaardes en eigenschappen van het bedrijf: techniek, projectmanagement en ondersteuning bij MKB+ organisaties (in het bijzonder health care, research & development en vastgoed).

Het beeldmerk is onderscheidend, duidelijk en compact. Wat hierin meespeelt is het gebruik van frisse kleuren en de exposure (herkenbaarheid) op socialmedia platformen.

‘Services’ en ‘technical management & support’ wordt gevangen in één vorm. Zo is techniek te herleiden uit het tandwiel rechts en het support in de halve (ondervangende) ronding links. De twee vormen in één staat voor ‘technical management’. In het beeldmerk is een prettige balans te vinden welke is gebaseerd op hoeken van 30, 60 en 120 graden.

De vloeiende kleurovergang heeft ook een betekenis. Deze begint met groen, wat staat voor het groeiproces aan het begin van ieder project. Uiteindelijk verloopt dit proces naar het blauw rechtsboven waar het een climax bereikt. i4services heeft daarin bijgedragen aan technisch inzicht en optimalisatie binnen het bedrijf of organisatie.

Het gekozen lettertype is strak, duidelijk en zeer uitgebreidt. De karakters stralen rust en evenwicht uit en passen daardoor geweldig binnen de technisch-zakelijke sfeer.

Deze huisstijl is vastgelegd in een compact huisstijldocument waarin logotoepassingen, kleur- en fontgebruik nader wordt uitgelicht.

Deel dit project:

Menu

Contact

Van den Bos - grafisch ontwerpburo

 0174 - 768 003
 info@vandenbosontwerp.nl
  
       's-Gravenzandseweg 1-L
 2681 RJ  Monster
 

 

Willem
Persoonlijk advies?
bel Willem  0174 - 768 003