Wij danken onze opdrachtgevers om met zoveel plezier voor hen te mogen werken

IntergreenCool ControlKBC HaaglandenDe Jachthaven KwintsheulFloragoldDe Brabander ElektroWarmteservice WestlandGasRent WestlandWorld Horti CenterMotor Centrum WestInnova GeveltechniekKenwell Green Energy SolutionsAuto OostdijkFleur89JLM TaxiDurasenseHut TechniekJoop Gardien IntoolsAutobedrijf HoutwijkWestlandse DakcombinatieMeelis BouwA1 TuinbouwtechniekKeukens Ewa van VlietVincent Vis & ZnKenwell NatureYarden John HeskesArkoel WestlandQuiz BrothersQuintusWoduroBouwactiefJG van Dijk InstallatietechniekAll-Round LiftenVan der Drift HoveniersA. Rijsdam TimmerwerkenWestland AccountancyMolenkamp B.V.Van der Gaag Optiek2xXL DamesmodeMulticleanWagen-IDBG InstallatieTechno DeurWestland WorkwearStolze TransportPreZies Catering & EventsWillem Scheffers InstallatietechniekRP Tekst en RedactieMark van der Kaaij HoveniersDaily Fresh RadishAll in WonenDe Gier VerhuizingenKastwanden op MaatWestland ZonnepanelenBaatje GrondverzetBrouwerBustinTebbenhoff BinnenLV logistiek civielStolze BetimmeringenPasschier Interim ManagementHuisdierenservice WestlandClassico BestratingInstraconIsomeerLekoVan Oosten BeregeningFlora-NedLeo de Jong TransportBoers SchermingEisner Kuiper FysiotherapieBieKlien FV&F SchilderwerkenWSKOZorgbakkerij Het Blauwe HekKwekerij Kap-TiegelaarBustin Dakonderhoud

Voor diverse bedrijven en organisaties bieden wij ondersteuning op het gebied van uitstraling. Dit kan zijn het volledig vorm geven aan de uitstraling maar ook het voorzien in enkele diensten of producten zoals de website, het drukwerk, het leveren van beursstands of andere reclamemiddelen. 

Logo-ontwerp

Het logo is een herkenningspunt. Een weerspiegeling van wat de onderneming doet en hoe deze zich profileert. Het geeft uw bedrijf een gezicht. Klanten moeten een logo kunnen herkennen, want het is voor hen een eerste kennismaking met uw onderneming.

Website

De website van uw bedrijf is meer dan een digitaal visitekaartje. Door uw bedrijf professioneel te presenteren heeft u een streepje voor op de concurrentie. Van den Bos maakt responsive websites die op mobiel, tablet en destkop doen wat het moet doen. Wij houden rekening met zoekmachineoptimalisatie, prettige navigatiemogelijkheden en natuurlijk de uitstraling van de onderneming.

Reclamewerk

Van den Bos zorgt als creatieve partner dat uw bedrijf onder de aandacht wordt gebracht. U kunt ons inschakelen voor diverse soorten reclame, zoals websites, billboards en foldermateriaal. Wij houden rekening met de bedrijfslocatie en de manier waarop u zichtbaar wilt zijn voor klanten.

Drukwerk

Van representatief huisstijldrukwerk, offertemappen en schrijfblokken tot reclamemateriaal: Van den Bos zorgt er graag voor dat u zich hierin onderscheidt. Wij ontwerpen en leveren drukwerk. Door een prettige samenwerking met diverse drukkerijen kunnen wij flexibel anticiperen op vrijwel iedere vraag en u een passend antwoord bieden.

Menu

Contact

Van den Bos - grafisch ontwerpburo

 0174 - 768 003
 info@vandenbosontwerp.nl
  
       's-Gravenzandseweg 1-L
 2681 RJ  Monster
 

 

Willem
Persoonlijk advies?
bel Willem  0174 - 768 003