Grafisch ontwerpburo Van den Bos: niet 13 in een dozijn!

Een sterk logo valt op. Vertelt uw verhaal in één oogopslag. 
Wij weten hoe dat moet! - 
0174-768003

Een sterk logo valt met de deur in huis.

Een sterk logo is niet 13 in een dozijn. Valt niet alleen op, maar ook met de deur in huis. Want het moet in één oogopslag duidelijk zijn wat u doet en waar u voor staat.

Grafisch Ontwerpburo Van den Bos is creatief expert in design, kleur en lettertype. Dé ingrediënten om uw sfeer, product en imago haarscherp te vertalen naar dat ene belangrijke beeld: uw logo.

Wij hebben al veel mooie dingen mogen maken voor diverse opdrachtgevers. Met gepaste trots laten wij hier een paar van onze favorieten zien.

Bent u nieuwsgierig welk beeld wij bij úw bedrijf hebben? Neem gerust contact met ons op! Wij maken op deze eregalerij graag plaats voor uw nieuwe logo!

Van den Bos: niet zomaar een huisstijl. Eentje die past!

Ga niet over één nacht ijs bij het ontwikkelen van een huisstijl. De huisstijl komt u dat talloze keren tegen in uw bedrijf. 

Zorg ervoor dat uw huisstijl past als een jas. Niet alleen op briefpapier, website en visitekaartjes; ook de gevel en het wagenpark worden voorzien van uw logo en teksten. 

Iedere kleur, lettertype en logo heeft een eigen uitstraling. Speel met de mogelijkheden en kijk wat dat doet. Grafisch ontwerpburo Van den Bos kijkt graag met u mee en geeft u deskundig advies. 

Wij hebben al heel wat huisstijlen ontworpen. Met een modern, zwierig, zakelijk of retro design. Met één gemene deler: ze waren altijd uniek en creatief. 

Menu

Contact

Van den Bos - grafisch ontwerpburo

 0174 - 768 003
 info@vandenbosontwerp.nl
  
       's-Gravenzandseweg 1-L
 2681 RJ  Monster
 

 

Willem
Persoonlijk advies?
bel Willem  0174 - 768 003